Ensi kertaa raveissa?

Tervetuloa Jokimaalle!

Jokimaan ravirata sijaitsee osoitteessa Jokimaankatu 6, Lahti.

Ennen tapahtumaa voit ostaa lippusi lippukaupastamme, jos haluat tehdä pöytävarauksen ravintolakatsomoon, ota yhteyttä toimistoomme puh. 020 785 6440.

Meille voi saapua autolla, aivan katsomorakennuksen vieressä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Sijaitsemme vartin matkan päässä Lahden keskustasta ja muutaman minuutin ajomatkan päästä nelostieltä. Suurempiin tapahtumiin järjestämme ilmaisia ravibusseja Lahden keskustasta.

Jokimaalta löytyy tekemistä koko perheelle. Lasten kanssa voi nauttia leikkipaikasta ja keppihevosradasta, ravintoloistamme löytyy maittavaa tarjottavaa, pubista ja terassilta löydät virvokkeita.

Olemme pyrkineet huomioimaan kaikki asiakkaamme, meille pääset kulkemaan myös esteettömästi parkkipaikalta koko yleisöalueelle.

Muista, että meiltä löytyy kaikille sopivaa oheisohjelmaa ravi-iltaan! Etukäteen voit varata esimerkiksi tallikierroksen, pelivihjeitä, saunakabinetin, oman ravilähdön tai vaikka ajelun ravihevosella kilparadalla! Räätälöimme jokaiselle sopivan paketin toiveiden mukaisesti, lisätietoja toimitusjohtajaltamme Ville Holopaiselta ville.holopainen@jokimaanravit.fi  Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Lämpimästi tervetuloa, nähdään raveissa!