Tilat

Jokimaan ravikeskus tarjoaa monipuoliset tilat ravien ohella erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen.

Sisätilat

Ravikeskuksen päärakennus on raviradan loppusuoran tuntumassa sijaitseva katsomorakennus. Katsomorakennuksessa sijaitsee muun muassa 550-paikkainen ravintola, 1100-paikkainen istumakatsomo, 300-paikkainen kahvila, 15 hengen sauna-aitio sekä totohalli ja muut yleisötilat.
Katsomorakennuksessa sijaitsevat myös Koulutuskeskus Salpauksen modernit opetustilat sekä Lahden Hevosystäväinseuran toimisto.

Raviradan tiloja, totohallia, ravintolakatsomoa sekä sauna-aitiota on mahdollista vuokrata myös ravitapahtumien ulkopuolella erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Ulkotilat

Jokimaan ravirataa ympäröi nurmialue, jossa on kesällä mukava seurata raveja vaikkapa piknik-hengessä. Laajat ulkotilat mahdollistavat myös monenlaisten ulkoilmatapahtumien järjestämisen koiranäyttelyistä konemessuihin.
Raviradan katsomoalueelta löytyy lasten ulkoleikkipaikka, missä lapset voivat leikkiä turvallisesti aidatulla alueella. Lapsille löytyy myös huikea keppihevosrata leikkialueen vierestä.

Pysäköintialue

Katsomoalueen läheisyydessä on noin 1000-paikkainen ilmainen pysäköintialue.

Talli/varikko alue

Jokimaan ravikeskuksen varikkoalueella toimii neljä ravitallia sekä Koulutuskeskus Salpauksen kaksi tallia. Koulutuskeskus Salpauksen maneesi valmistui Jokimaalle syksyllä 2015. Jokimaan varikkoalueella toimii myös hevosklinikka Ravet ja Ratsastuskoulu Amorette. Ravien aikana varikkoalueella palvelee Lahden Ravinaisten emännöimä tallikahvio.