HEVOSKIMPPA TURKOOSI JOKIMAA 2024

Pelicansin ja Jokimaan ravikeskuksen uusi ravikimppa on tullut tänään myyntiin. 

Pelicans ja Jokimaa on aloittanut yhteistyön kunniaksi uuden ravikimpan ja tavoitteena on yhdistää kahden suuren lahtelaisen urheiluorganisaation voimia. Hevonen kilpailee hyvän asian puolesta, sillä projektilla tuetaan lahtelaista nuorisourheilua. 

Kimppahevonen Xtrafast Kemp (Father Patrick – Credit To Elgin – Credit Winner) on kolmevuotias lämminveritamma, joka on liisattu Kemppitalli Oy:lta vuodeksi 2024. Hevonen on hankittu leasing- sopimuksella ja hevosen kilpailuoikeus on vuokrattu kimpalle. Yhteisomistuksen tarkoituksena on tehdä hevosenomistamisesta helpompaa kuin koskaan. Kimpassa hevosen omistajuus jaetaan 400 osuuteen. Yhdellä osuudella voi olla monta omistajaa. Hevosella on ammattiravivalmentaja Jukka-Pekka Hukkanen ja osaava tiimi tukenaan. Hevonen asuu Kimmo Kempin valmennustallilla Jokimaan raviradalla. Kimpanvetäjä tiedottaa aktiivisesti hevosen kuulumisista omistajilleen. Hevosista tai raveista sinun ei tarvitse tietää mitään! Pääset vuoden aikana seuraamaan ravihevosen arkea, elämää urheilijana ja uraa kolmevuotiskilpailukaudella. 

”Hienoa saada käynnistettyä uudelleen yhteistyötä Pelicansin kanssa. Jokimaalla ja Pelicansilla on vakiintunut paikka omien lajiensa suosiossa ja yhteistyön kautta pystymme tuomaan kahden lajin harrastajia lähemmäs toisiaan. Hevoskimpan taustalla on tärkeä ajatus, sillä hevosen mahdollisesti tienaamat palkintoeurot jaetaan Jokimaan ja Pelicansin nuorisotoiminnan tukemiseen. Samalla osakkaat pääsevät edullisella hinnalla kokemaan ikimuistoisia elämyksiä ravihevosen kolmivuotistaipaleella.  Haluan kiittää tässä vaiheessa Pelicansin organisaatiota hyvästä otteesta projektin alkuvaiheessa ja Kemppitallin tärkeää tukea projektin käynnistämisessä sekä mahdollistamisessa.” – Jokimaan ravikeskuksen toimitusjohtaja Ville Holopainen kommentoi.

Lähde hevosenomistajaksi tai lahjoita omistusosuus hevosesta haaveilevalle ystävälle, sukulaiselle, työkaverille ja lätkäfanille! Turkoosi 2024 on helpoin tapa hypätä hevosenomistajaksi! 

Osta osuutesi: https://events.liveto.io/events/turkoosi-jokimaa-2024-kimppa

Kimpan ehdot ja säännöt: https://drive.google.com/file/d/1VKya0XD2dYISnkHy775I2IiDIlMWvkVl/view

Torstai 14.12.2023 ravit

Xtrafast Kemp ” Tepi ” esittäytyy Jokimaan yleisölle torstain 14.12. raveissa.

Tervetuloa tutustumaan!

Xtrafast Kemp nähtävillä radalla 6. ravilähdön jälkeen.