Info & saapuminen

Parasta suomalaista raviurheilua Lahdessa, Jokimaalla!

pe 28.– su 30.6.2024

LIPUNMYYNTI

Liput tulossa myyntiin ennakkoon lähempänä tapahtumaa

Osta lippu: https://events.liveto.io/organizers/lahden-hevosystavainseura-ry

Lippuja voi ostaa myös paikan päältä sisäänpääsyportilta.

Saapuminen

Osoite:

Jokimaankatu 6, 15700 Lahti

Pysäköinti

Katsomoalueen läheisyydessä on noin 1000 paikkainen maksuton pysäköintialue.

Ravibussi

Bussikuljetus Lahden torilta Suur-Hollola raveihin.

Yhteistyössä Reissu Ruoti Oy

Lahden Aluetaksi

Jokimaan ravikeskuksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Lahden Aluetaksi kuljettaa raviyleisöä.

Tilausnumero (palvelua 24/7): 0601 100 01 Lisätietoja: www.lahdenaluetaksi.fi

VIP / Yhteistyökumppanit

Saapuminen Rannekkeet

Löydätte pääportin vierestä teltan, jossa yhteistyökumppaneiden sekä VIP-vieraiden vastaanotto. Täältä saatte yrityksenne nimellä rannekkeet ja teidät ohjataan VIP-alueelle.

Turvallisuus

Järjestyksenvalvojat tekevät jokaiselle alueelle saapuessa turvatarkastuksen, jolla taataan kaikille mahdollisimman turvallinen ympäristö. Alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä.

Lain mukaan yleisötapahtumissa saa nauttia alkoholia vain rajatuilla anniskelualueilla. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty ja viranomaiset edellyttävät tapahtumajärjestäjää valvomaan asiaa sisääntuloporteilla. Alkoholittomat juomat on tuotava alueelle avaamattomissa pakkauksissa. Alueilla on myös vesipisteitä, joissa voi täyttää oman juomapullon.

Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko esinettä turvallista tuoda ravikeskuksen alueelle.

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläinten tuominen tapahtumaan on sallittu. Meluisa ympäristö ei välttämättä ole lemmikille kovinkaan miellyttävä. Muistathan huolehtia eläimesi nestehuollosta! Vesipisteet on merkitty aluekarttaan.

Ensiapu

Alueella sijaitsee ensiapupiste, jossa päivystää ammattitaitoinen PMP Rescuen hoitohenkilökunta. Ensiapupiste sijaitsee piknik -nurmialueen yläpuolella. Oli kyseessä sitten pienet haavat ja vammat, sairaskohtaus, tai muuten heikko olo – kysy apua ensiavusta! puh. 040 732 4458.

LAPSET

Suur-Hollola raveihin kannattaa tulla koko perheen voimin! Pihalta löydät leikkipaikan, pomppulinnan sekä keppihevosesteradan. Oman keppihevosen saa ottaa mukaan. Jokimaalta löytyy myös laina keppihevosia. Amorette tarjoaa poneilla talutusratsastusta perheen pienimmille.

Amorette: https://www.instagram.com/amoretteofficial/

RUOKA

Raviurheilu on harvinaisen herkullinen urheilulaji, jossa hyvä ruoka, juoma ja seura on kiinteä osa katsomoelämystä!

Raviyleisöä palvelevat päärakennuksen ravintola & kahviot ja terassialue.

Katsomorakennuksen ravintola Jokimaasta tarjolla buffét-ruokailu. Suur-Hollola alueeta löytyy myös makkaraa, pyttipannua, vohveleita ja jäätelöä sekä paljon muuta maistuvaa ruokaa ja juotavaa!

Ravintola Hippodrom 5. kerros pääkatsomorakennus

Ravintola Hippodromissa on tyylikkäät puitteet ravien seuraamiseen 550 paikkainen ravintola A-oikeuksineen tarjoaa loistavat viihtymismahdollisuudet!

Piknik & Anniskelualue

Yleisön käytössä laajat nurmialueet, joilta on erinomaiset näkymät kaviouralle. Suur-Hollolassa yleisö viihtyy nurmialueilla viltteineen ja eväineen. Suur-Hollolassa nurmialueen kupeesta löytyy anniskelualue ja ulkototo palvelevat raviyleisöä. Vesipisteet ja WC- tilat löytyvät myös näiltä alueita.

Raha

Rahannostopisteet sijaitsevat pääkatsomorakennuksen alakerran Toto-hallissa, Ravintola Hippodromissa (pääkatsomorakennuksen ylin kerros) sekä viheralueella sijaitsevassa ulkototossa. VIP-alueella maksuna käy pankkikortti ja käteinen.

Inva

Olemme pyrkineet huomioimaan kaikki asiakkaamme, meille pääset kulkemaan myös esteettömästi parkkipaikalta koko yleisöalueelle.

Aluekartta

Päivittyy lähempänä tapahtumaa.

RAVIT

Raviurheilu on vauhdikas urheilulaji, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja jännitystä. Suomi on raviurheilussa yksi Euroopan kärkimaista ja suomalainen raviosaaminen edustaa maailman huippua.

Ravihevonen on huippu-urheilija, jonka hyvinvoinnista huolehditaan ensiluokkaisesti. Hevosia, ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä muita lajimme osaajia arvostetaan laajalti.

Pikaopas raveihin: https://kavioliiga.fi/pikaopas-raveihin/

Ravikilpailusäännöt: https://www.hippos.fi/tiedostot/ravikilpailusaannot/

Lähtölistat

Mobiiliheppa: https://heppa.hippos.fi/mobiili/

UKK

Usein kysytyt kysymykset.

Voiko lippuja ostaa paikan päältä?

– Lippuja voi osaa myös sisäänpääsyportilta. Suosittelemme kuitenkin ostamaan liput ennakkoon nettisivuiltamme ”Osta lippuja” -painikkeen kautta.

Valmistaudu tunnistautumaan. Kuponkipelien, kuten TOTOn, ostaminen edellyttää tunnistautumista. Tunnistautumalla pysyt paremmin kartalla peleistäsi ja voittosi pysyvät tallessa, vaikka pelitosite katoaisi. Kuponkipeleissä tunnistautuminen onnistuu Veikkaus-kortilla, ajo-, henkilö-, Kela-kortilla tai Veikkauksen sovelluksesta löytyvällä mobiilikortilla. Kuponkipelien pelaaminen edellyttää tunnistautumista jo 15.5.2023 alkaen. https://www.veikkaus.fi/fi/pelaamaltilla

AIKATAULU

Katso Suur-Hollola viikonlopun aikataulut tästä!

Seuraa somessa

Instagram @Jokimaanravit #suurhollola #lahtiascot #jokimaanravit

Facebook Jokimaan ravikeskus https://www.facebook.com/Jokimaanravit

Twitter: https://twitter.com/jokimaanravit

TikTok: https://www.tiktok.com/@jokimaanravit

YouTube: https://www.youtube.com/@jokimaanravit