Jokimaa Jackpot – Ecurie La Croix Verte

Jokimaa Jackpotin seuraava osallistuja on Ecurie La Croix Verte – Tervetuloa!

Tallinimen taustalla on Klaus Holttinen, joka tunnetaan suurhevosenomistajana sekä kasvattajana.

Klaus Holttinen kokee mielenkiintoisena kilpailun luonteen, jossa päästään suoraan isorahaiseen finaaliin ilman karsintoja.

”Mielenkiintoinen uusi konsepti. Erityisesti kiinnostaa suur-rahainen kilpailu, jossa mennään suoraan finaaliin. Lisäksi se että hevosta ei tarvitse olla etukäteen mainittuna, vaan vasta viikko ennen kilpailua voidaan päättää mille hevoselle tämä paikka käytetään.” – Klaus Holttinen kertoo.

Holttisella on omistuksessaan useampi kilpailun muottiin soveltuva kolmevuotias, mutta hän on liikkeellä avoimin kortein.

”Omista kasvateista tietenkin katsotaan missä tilanteessa ollaan alkukesästä. Sillä mielellä olen lähtenyt liikkeelle, että käytetään avointa korttia. Jos näyttää ettei omista yksikään ole riittävän hyvä tässä vaiheessa kesää, niin etsitään semmoinen hevonen keneltä tahansa hevosenomistajalta, joka haluaa sitä käyttää kilpailuun.” – Holttinen pohtii mahdollisuuksista.

Ecurie La Croix Verte on toinen Jokimaa Jackpottiin paikkansa lunastanut osallistuja. Jokimaan ravikeskus kiittää yhteistyöstä!

Jokimaa Jackpot 8.8.2024 Jokimaalla.