Jokimaa Jackpot kilpailu toteutuu!

Jokimaan uuden suurkilpailun Jokimaa Jackpotiin osallistumisoikeudet on loppuunmyyty! Kolmevuotiaille Suomessa syntyneille lämminverisille tarkoitettu kilpailu tällä konseptilla on ensimmäinen laatuaan Suomessa ja tarjoaa uudenlaista jännitystä tapahtuman ympärille.

”On valtavan hienoa miten hyvä vastaanotto osallistujilta on saatu ja ilo huomata kuinka he haluavat olla kehittämässä lajia kanssamme eteenpäin. Suunnittelemme jo innolla tulevaa kesää ja toivomme, että voimme luoda tästä onnistuneen ja jatkuvan konseptin”, Jokimaan ravikeskuksen toimitusjohtaja Ville Holopainen iloitsee.

25.000 ykköspalkinnolla juostavaan kilpailuun suoran paikan lunastaa Suur-Hollola-viikonlopun nopein 3-vuotishambon voittaja, ja muut yhdeksän hevosta julkaistaan rata-arvonta tilaisuudessa Riihimäen 65-raveissa 31.7. keskiviikkona.

”Jackpotista mielenkiintoisen tekee nimenomaan se, että oikeuden lunastaneiden ei tarvitse vielä lukita hevosta kilpailuun vaan se tapahtuu vasta noin viikko ennen itse kilpailua. Toivommekin kilpailun luovan uudenlaisen tilanteen, jossa hevosenomistajat tarjoavat lahjakkaita kolmevuotiaitaan sopimuksenhaltijoille. Panoksen ollessa suuri on parhaan hevosen löytäminen entistä tärkeämpää eikä mitään vaihtoehtoja voi sulkea pois. Mainittakoon jo sen verran, että kaikki osallistumisoikeuden lunastaneet eivät omista hevosta ollenkaan. On siis lupa aloittaa jo spekuloinnit, kun kevät tuo radoille toinen toistaan kovempia kolmevuotiaita. Osallistumisoikeuden lunastaneet tullaan julkaisemaan Jokimaan kanavissa kevään aikana.”, Ville Holopainen vinkkaa.

Jokimaa Jackpot 8.8.2024 Jokimaalla!

Lue lisää kilpailusta: https://jokimaanravit.fi/ravit/suurkilpailut/jokimaa-jackpot/