Jokimaa Jackpot -kilpailun seuraava osallistuja Kemppitalli Oy

Jokimaa Jackpot -kilpailun seuraava osallistuja on Kemppitalli Oy – Tervetuloa!

Kimmo Kemppi on tullut ryminällä takaisin suomalaiseen ravikenttään ja satsaukset lajiin on ollut merkittäviä.

Kesällä 2023 uutisoitiin, että Jokimaan valmentajan Tommi Kylliäisen talli on vaihtanut omistajaa, Kemppitalli on ostanut tallin ja aloittaa uutena ratavalmentajana.

Kemppi on ollut aktiivinen taustavaikuttaja tuodessaan ideoita uusista kilpailumahdollisuuksista. Jokimaa Jackpot -kilpailun hän näkee yhtenä monesta muodosta, jossa on suomen kilpailutarjontaan potentiaalia.

”Mielestäni meidän pitää olla itse luomassa uusia kilpailumahdollisuuksia hevosenomistajille. Nyt nähdään Jokimaalle tulevan uusia kilpailuja eri ikäisille- ja rahaisille hevosille. Tämä on esimerkki yhdestä kilpailumuodosta.”

Kemppitallilla on muutamia kolmevuotiaita hevosia, joilla on hyvät lähtökohdat Jokimaa Jackpot -kilpailuun. Kimmo kuitenkin näkee, että mikään vaihtoehto ei ole poissuljettu osallistumisoikeuden käyttämisen suhteen.

”Kemppitallilla on muutama hevonen mitä voitaisiin mahdollisesti käyttää, mutta se nähdään vasta lähemmin onko ne kehittyneet siihen pisteeseen, että niillä on realistista ajaa tässä kilpailussa.  Yhtä todennäköistä on, että me käytetään osallistumisoikeus omalle hevoselle, kuin että se me voidaan tehdä jonkun toisen hevosen kanssa diili.”

Jokimaan ravikeskus kiittää yhteistyöstä ja toivottaa Kemppitalli Oy:lle onnea kilpailuun!

Jokimaa Jackpot 8.8.2024 Lahdessa!