Jokimaa Jackpotin ensimmäinen osallistuja Velj. Wahlstén Oy

Jokimaa Jackpotin ensimmäinen osallistuja on Velj. Wahlstén Oy – Tervetuloa!

Wahlstén on hevostarvikkeita myyvä ja valmistava kotimainen yritys, jonka toimipiste sijaitsee Lahden Jokimaalla. Yrityksellä on yli 100 vuoden historia alalla.

Jokimaa Jackpot kilpailuun Wahlstén lähtee mukaan avoimin mielin ja haluaa olla mukana luomassa uutta suomalaiseen ravikenttään.

” Vaikka meillä paljon lajiin liittyviä varusteita onkin, niin hevosia meillä ei ole.” – Velj. Wahlsténin toimitusjohtaja Tomi Himanka naurahtaa.

Kilpailun monipuolisuus avaa mahdollisuuden lähteä mukaan monella eri tavalla, sillä kilpailuoikeuden voi esimerkiksi vuokrata eteenpäin tai tehdä erilaisia sopimuksia hevosenomistajien kanssa. Wahlsténilla nähdään, että heidän asiakkaidensa joukosta voisi löytyä potentiaalisia kilpailijoita.

”Vielä tässä kohtaa ei ole tiedossa, kuka tällä meidän paikalla kisaan osallistuu. Toivottavasti jollain meidän asiakkaista olisi niin hyvä kolmevuotias, josta voimme tehdä diiliä hänen kanssaan. Kesä lähestyy ja neuvotteluja varmasti aletaan käymään tiheästi.” – Tomi Himanka kertoo.

Velj. Wahlstén Oy on ensimmäinen Jokimaa Jackpottiin paikkansa lunastanut osallistuja. Jokimaan ravikeskus kiittää yhteistyöstä! Jokimaa Jackpot 8.8.2024 Jokimaalla.