Tamma- ja varsanäyttely – 16.10.2022

Etelä-Suomen Hevosjalostusliiton tamma- ja varsanäyttely järjestetään Jokimaalla Lahdessa Koulutuskeskus Salpauksen maneesissa sunnuntaina 16.10.2022.

Näyttelyssä arvostellaan 1-3 -vuotiaita suomenhevosvarsoja kaikille jalostussuunnille sekä 1-2 -vuotiaita lämminverivarsoja. Näyttelysääntöjen uudistuksen myötä varsa voi osallistua syyskaudella useampaan näyttelyyn, ja myös ulkomaille ensirekisteröidyt lämminverivarsat ovat tervetulleita näyttelyyn.

Tammojen jalostusarvostelu on mahdollista lämminveritammoille sekä suomenhevostammoille J-suunnalle. Suomenhevostammojen rakennetarkastus on mahdollista kaikille jalostussuunnille.

Luokkavoittajille Finn-Tack Lahden myymälän lahjoittamat tuotepalkinnot. Etelä-Suomen Hevosjalostusliitto palkitsee näyttelykauden parhaan J-suunnan suomenhevosvarsan ja Suomeen ensirekisteröidyn lämminverivarsan osallistumisoikeudella Suur-Hollola -ajoon.

Näyttelyyn ilmoittautuminen päättyy 2.10.2022, ilmoittautuminen Heppa -järjestelmän kautta tai liiton toimistolle 0413171873 toimisto@eshjl.fi .