Varaa myyntipaikkasi joulumarkkinoille

Jokimaan joulumarkkinat & ilmaisravitravit sunnuntai 3.12.2023 klo 12 alkaen

Joulutunnelmaa, herkullista ruokaa, lämmintä glögiä, ponitalutusta, keppihevosrata. Paikalla myös Joulupukki! Alueella suuri ilmainen pysäköintialue ja bussiyhteys Lahden keskustaan. Tervetuloa Jokimaan joulumarkkinoille!

Varaa myyntipaikkasi ajoissa! Myyntipaikat 50€/kpl

Myyntipaikkojen varaus: pia.tanninen@jokimaanravit.fi

Tapahtuman yhteydessä järjestetään ilmaisravit ja Lahden hevosystäväinseuran toimesta tapahtumassa on paljon maksutonta tekemistä perheille, jonka tarkoitus on houkutella alueelle lisää kävijöitä. Jokimaan ilmaisraveissa on käynyt tänä vuonna keskimäärin 2500 kävijää/päivä. Tapahtumaa tullaan markkinoimaan Päijät-Hämeen alueella, lisäksi Jokimaan ravikeskuksen sosiaalisen median kanavat tavoittavat tuhansia katsojia.

MYYJÄT INFO

Pystypöytiä 60x120cm mitalla tai tavallisia pöytiä 80x120cm mitalla. Näitä on myös yhdistettävissä, jos haluaa käyttää useampaa.

Jokimaan ravikeskuksessa järjestetään vuosittain suurtapahtumia.
ravintola, maksuton pysäköintialue, wc:t ja muut palvelevat isoa kävijämäärää.

Jokimaalta löydät sisä- tai ulkopaikan myyntipisteellesi.
Sisämyyntipaikkoja on rajoitetusti, ne jaetaan nopeusjärjestyksessä.

Emme voi tarjota sähköä myyntipisteille, joten jos koristelette esim. lisävaloilla suosittelemme paristokäyttöisiä LED valoja.

Jotta Joulutori on kiinnostava myös tulevina vuosina tulee myyjien olla paikalla aukioloaikojen mukaisesti.

Tapahtuma alkaa klo 12. Tarkempi aikataulu myyntipaikkojen kasaukseen kerrotaan lähempänä tapahtumaa. Pöytiä pääsee järjestämään ja laittamaan klo 10 alkaen.

Jokainen myyjä on itse vastuussa joulutorilla myytävistä tuotteista.

Tapahtuman markkinointia tehdään näkyvästi Päijät-Hämeessä, mutta toivomme että te jaatte tapahtumaa myös omissa kanavissamme. Haluamme yhdessä teidän kanssanne täyttää asiakkaiden odotukset.

Lämpimästi tervetuloa jakamaan jouluista tunnelmaa kanssamme!