Info & saapuminen

Tervetuloa Jokimaalle!

Ensi kertaa raveissa?

Ennen tapahtumaa voit ostaa lippusi lippukaupastamme, jos haluat tehdä pöytävarauksen ravintolakatsomoon, ota yhteyttä toimistoomme puh. 020 785 6440.

Meille voi saapua autolla, aivan katsomorakennuksen vieressä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Sijaitsemme vartin matkan päässä Lahden keskustasta ja muutaman minuutin ajomatkan päästä nelostieltä. Suurempiin tapahtumiin järjestämme ilmaisia ravibusseja Lahden keskustasta.

Jokimaalta löytyy tekemistä koko perheelle. Lasten kanssa voi nauttia leikkipaikasta ja keppihevosradasta, ravintoloistamme löytyy maittavaa tarjottavaa, pubista ja terassilta löydät virvokkeita.

Olemme pyrkineet huomioimaan kaikki asiakkaamme, meille pääset kulkemaan myös esteettömästi parkkipaikalta koko yleisöalueelle.

Muista, että meiltä löytyy kaikille sopivaa oheisohjelmaa ravi-iltaan! Etukäteen voit varata esimerkiksi tallikierroksen, pelivihjeitä, saunakabinetin, oman ravilähdön tai vaikka ajelun ravihevosella kilparadalla! Räätälöimme jokaiselle sopivan paketin toiveiden mukaisesti, lisätietoja toimitusjohtajaltamme Ville Holopaiselta ville.holopainen@jokimaanravit.fi  Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää, henkilökuntamme auttaa sinua mielellään. Lämpimästi tervetuloa, nähdään raveissa!

Hinnasto

Tapahtumalippujen hinnat löydät lippukaupastamme osoitteesta: https://events.liveto.io/organizers/lahden-hevosystavainseura-ry

Torstairavien lippujen hinnat:

Ennakkoon kotisivujen lipunmyynnin kautta: 8,00 €

Lippu ovelta ostettuna: 10,00 €

Lapset (alle 16v.), eläkeläiset, työttömät, SHKL:n jäsenet: ilmaiseksi

Osoite:

Jokimaankatu 6, 15700 Lahti

Jokimaan ravikeskus sijaitsee keskeisellä paikalla uuden ja vanhan Helsingintien välissä, kuusi kilometriä Lahden keskustasta.

Katsomoalueen läheisyydessä on ilmainen pysäköintialue noin 1000 autolle.

Suur-Hollola

Ilmainen ravibussi kulkee Suur-Hollola raveihin. Lähtö Lahden keskustasta Marolankadun turistipysäkiltä.

Ravibussi

Ilmainen bussikuljetus Lahden torilta Suur-Hollola raveihin.

Lähtö marolankadulta turistipysäkiltä ja paluu Jokimaalta viimeisen lähdön jälkeen samaa reittiä.

Reitti: Marolankatu-Vapaudenkatu-Vesijärvenkatu-Matkakeskus C-pysäkki-Mannerheiminkatu-Helsingintie-Uusi Orimattilantie-Jokimaa (pysäkeiltä pääsee kyytiin) (non-stop kuljetus)

Yhteistyössä Koiviston Auto

TURVALLISUUS

Järjestyksenvalvojat tekevät jokaiselle alueelle saapuessa turvatarkastuksen, jolla taataan kaikille mahdollisimman turvallinen ympäristö. Alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, ampuma- ja teräsaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä.

Lain mukaan yleisötapahtumissa saa nauttia alkoholia vain rajatuilla anniskelualueilla. Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty ja viranomaiset edellyttävät tapahtumajärjestäjää valvomaan asiaa sisääntuloporteilla. Alkoholittomat juomat on tuotava alueelle avaamattomissa pakkauksissa. Alueilla on myös vesipisteitä, joissa voi täyttää oman juomapullon.

Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko esinettä turvallista tuoda ravikeskuksen alueelle.

LEMMIKKIELÄIMET

Lemmikkieläinten tuominen tapahtumaan on sallittu. Meluisa ympäristö ei välttämättä ole lemmikille kovinkaan miellyttävä. Muistathan huolehtia eläimesi nestehuollosta! Vesipisteet on merkitty aluekarttaan.

ENSIAPU

Alueella sijaitsee ensiapupiste, jossa päivystää ammattitaitoinen PMP Rescuen hoitohenkilökunta. Ensiapupiste sijaitsee piknik -nurmialueen yläpuolella. Oli kyseessä sitten pienet haavat ja vammat, sairaskohtaus, tai muuten heikko olo – kysy apua ensiavusta! puh. 040 732 4458.

RUOKA

Raviyleisöä palvelevat päärakennuksen 2. kahvio & 3.kerroksen ravintola ja 5. kerroksen Ravintola Hippodrom sekä terassi.

Suur-Hollola alueeta löytyy myös makkaraa, pyttipannua, vohveleita ja jäätelöä sekä paljon muuta maistuvaa ruokaa ja juotavaa!

PIKNIK & ANNISKELUALUE

Yleisön käytössä laajat nurmialueet, joilta on erinomaiset näkymät kaviouralle. Suur-Hollolassa yleisö viihtyy nurmialueilla viltteineen ja eväineen. Suur-Hollolassa nurmialueen kupeesta löytyy anniskelualue ja ulkototo palvelevat raviyleisöä. Vesipisteet ja WC- tilat löytyvät myös näiltä alueita.

RAHA

Rahannostopisteet sijaitsevat pääkatsomorakennuksen alakerran Toto-hallissa, Ravintola Hippodromissa (pääkatsomorakennuksen ylin kerros) sekä viheralueella sijaitsevassa ulkototossa. VIP-alueella maksuna käy pankkikortti ja käteinen.

INVA

Olemme pyrkineet huomioimaan kaikki asiakkaamme, meille pääset kulkemaan myös esteettömästi parkkipaikalta koko yleisöalueelle.

Majoitus

Suur-Hollola viikonlopun pitkäaikainen yhteistyökumppani Lahden Seurahuone majoittaa raviyleisöä.

Lahden Seurahuone on hotelliklassikko, jossa ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu koko sydämellä. Seurahuoneelle on helppo tulla, sillä hotelli sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta.

Varaa majoitus: https://www.sokoshotels.fi/fi/lahti/sokos-hotel-lahden-seurahuone

Lapsille

Jokimaan raveihin kannattaa tulla koko perheen voimin. Katsomorakennuksen alakerrassa 1. kerroksessa sijaitsee lasten leikkihuone. Lapset voivat leikkiä muun muassa pallomeressä lastehoitajien valvonassa ravien aikana.

Lisäksi pihalta löydät uuden ulkoleikkipaikan sekä keppihevosradan. Oman keppihevosen saa ottaa mukaan, Jokimaalta löytyy myös keppihevosia.

Ratsastuskoulu Amorette tarjoaa perheen pienimmille talutusratsastusta ja kaiken kokoisille kärryajelua, erikseen ilmoitettuina ajankohtina.

Varmista arkiraveissa lapsiparkin aukiolo Jokimaan toimistolta puh. 020 785 6440.

Media

Pyydämme työskenteleviä median edustajia ilmoittautumaan ennakkoon sähköpostitse Jokimaalle petri.virtanen@jokimaanravit.fi.

Ilmoittautuessa tulee kertoa media, jota toimija edustaa, sekä se, tarvitseeko myös kuvausluvan.

Valokuvaajilla tulee olla huomioliivi raviradan sisäpuolella sekä talli/varikkoalueella kuvatessa.

Lisätiedot media-asioissa:

Petri Virtanen
puh. 040 586 4804
petri.virtanen@jokimaanravit.fi