Iivo Niskanen – Jokimaa Jackpot

Iivo Niskanen on Jokimaa Jackpotin seuraava osallistuja – Tervetuloa!

Salppurilla hopeaa, Jokimaalla kultaa? Iivo Niskanen esitti Lahden Salpausselän kisoissa kisaviikonloppuna hyvää hiihtokuntoa, mutta tänä vuonna olympiavoittajalla on jännitystä luvassa myös hiihtokauden ulkopuolella. Elokuussa kilpailtavassa Jokimaa Jackpotissa Niskanen näkee paljon positiivista.

”Olen seurannut paljon Lahden raveja ja aktiivista toimintaa raviurheilun ympärillä. Oli hauska idea uudistaa raviurheilua ja tehdä uusia kilpailuja, joilla toivottavasti on jatkumoa. Kiva olla mukana heti ensimmäisessä Jokimaa Jackpotissa.” – Iivo Niskanen kertoo kilpailuun mukaan lähtemisestä.

Niskanen on nähty ravilähdöissä ohjastajana ja tiedetään hevosenomistajana, mutta Jackpotin sarjaan sopivaa kolmevuotiasta hänellä ei ole omasta takaa. Iivo toivookin, että hyvien kolmevuotiaiden omistajat ottaisivat häneen yhteyttä.

”Itse ei pysty haaveilemaan, että olisi oma kilpailuun soveltuva hevonen eikä omistuksessa edes ole kolmevuotiasta tällä hetkellä. Onneksi osuutta voi käyttää monella tapaa ja toivottavasti olisi semmoisia innokkaita, jotka ottavat yhteyttä siinä vaiheessa, kun on hyvä kolmevuotias tarjolla. Uskon, että tästä tulee kovatasoinen kilpailu ja hyvä palkinto houkuttaa hyviä hevosia paikalle, eli varmasti kesän myötä osuudelle tulee kysyntää.” – Iivo pohtii mahdollisuuksistaan.

Jokimaa on tarjonnut Iivolle raviurheilun saralla tunteita laidasta laitaan. Yksi erityinen muisto ei unohdu koskaan.

”Olen käynyt Jokimaalla aikaisemminkin. Silloin tuli käytyä, kun Iikka Nurmonen toimi siellä valmentajana ja kävin ajamassakin niitä treenilenkkejä – hienot puitteet. Suur-Hollolassa en ole vielä päässyt käymään, kun on ollut leiri Vuokatissa samaa aikaan. Kyllähän se Cameron Evon maalilaukka on mielessä, silloin meni läppärin luukku aika tiukasti kiinni ja lähdettiin treenaamaan sen jälkeen. Arvokas elämys toiseen suuntaan ja jäänyt mieleen, että kai se vieläkin on suomen kallein maalilaukka.” – Iivo naurahtaa ja muistelee hevosenomistajana seuraamaansa Suur-Hollola-finaalia.

Jokimaan ravikeskus kiittää yhteistyöstä ja toivottaa Iivo Niskasen tervetulleeksi mukaan Jokimaa Jackpottiin!

Jokimaa Jackpot 8.8.2024 Lahdessa.