Jokimaa Jackpot -Lomapilke Oy

Jokimaa Jackpot -kilpailun seuraava osallistuja on Lomapilke Oy – Tervetuloa!

Kemppi on tuttu nimi suomalaisen hevosurheilun ympärillä ja Lomapilke Oy:n taustalla on pitkään raviurheilun parissa eri tehtävissä vaikuttanut Jouko Kemppi.

Jouko on nähnyt lajia hevoskasvatuksen, omistamisen sekä päätöksenteon puolella.

”Aloitin 80-luvun alussa Ala-Seppälän Martin kanssa hevosurheilun Kempin ja Kemppitallin kautta. Tänä päivänä poikani Kimmo on jatkanut toimintaa.” – Jouko Kemppi alustaa taustojaan.

Jouko on ollut tiiviisti lajin parissa kaiken aikaa, vaikka Kimmo onkin ottanut vastuun käytännönpuolelta. Hän on merkittävässä roolissa Lahden Hevosystäväinseura ry:n hallituksessa ja on toiminut siellä myös puheenjohtajana. Kemppi näkee, että näillä uusilla kilpailuilla voidaan houkutella ihmisiä takaisin myös raviradoille ja pois televisioiden äärestä. Jokimaa Jackpot -kilpailuun Jouko lähtee mielenkiinnolla ja haluaa olla mukana uudistamassa lajia.

”Tuli viime keväänä ostettua muutama hevonen ja nyt ollaan lähdetty uuteen kilpailuun mukaan. Näen, että uudentyyppisiä ideoita voisi järjestää tulevaisuudessa enemmänkin, jossa omistajat yhdessä sponsoreiden kanssa loisivat uusia parempitasoisia- ja palkintoisia kilpailuita”. – Jouko ajattelee.

Jouko omistaa yhdessä Kemppitallin kanssa ikäluokan parhaimmistoon kuuluvan Xanthus Kempin, joka voitti 2-vuotiaiden kasvattajakruunun Jyväskylässä viime syksynä. Hän näkee kuitenkin, että tilannetta kilpailun suhteen täytyy seurata loppukesään saakka.

”Varmasti viimeinen päätös osallistuvasta hevosesta tehdään vasta muutama viikkoa ennen ilmoittautumista mutta on sellainen onni, että Xanthus Kemp voitti 2-vuotiaiden kasvattajakruunun, niin pitäisi kai lähteä tähtäämään tähän kilpailuun ensisijaisesti. Toivotaan hevosen vielä kehittyvän ja olevan kilpailuvalmis elokuussa tässä suurkilpailussa.”

Jokimaan ravikeskus kiittää yhteistyöstä ja toivottaa Lomapilke Oy:lle onnea kilpailuun!

Jokimaa Jackpot 8.8.2024 Lahdessa!