Xtrafast Kemp 14.12. raveissa

Xtrafast Kemp ja Turkoosi Jokimaa 2024 Hevoskimppa esittäytyvät 14.12. Jokimaan raveissa.

Xtrafast Kempin ”Tepin” omistajille on ilmainen sisäänpääsy torstain 14.12.2023 raveihin. Vapaalippu toimitetaan osakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen klo 10 mennessä.

Kimppahevonen esittäytyy raviyleisölle 6. lähdön jälkeen.

Lähde hevosenomistajaksi: https://jokimaanravit.fi/turkoosi-jokimaa-2024/

Turkoosi Jokimaa 2024

Pelicans ja Jokimaa on aloittanut yhteistyön kunniaksi uuden ravikimpan ja tavoitteena on yhdistää kahden suuren lahtelaisen urheiluorganisaation voimia. Hevonen kilpailee hyvän asian puolesta, sillä projektilla tuetaan lahtelaista nuorisourheilua. 

Kimppahevonen Xtrafast Kemp (Father Patrick – Credit To Elgin – Credit Winner) on kolmevuotias lämminveritamma, joka on liisattu Kemppitalli Oy:lta vuodeksi 2024. Hevonen on hankittu leasing- sopimuksella ja hevosen kilpailuoikeus on vuokrattu kimpalle. Yhteisomistuksen tarkoituksena on tehdä hevosenomistamisesta helpompaa kuin koskaan. Kimpassa hevosen omistajuus jaetaan 400 osuuteen. Yhdellä osuudella voi olla monta omistajaa. Hevosella on ammattiravivalmentaja Jukka-Pekka Hukkanen ja osaava tiimi tukenaan. Hevonen asuu Kimmo Kempin valmennustallilla Jokimaan raviradalla. Kimpanvetäjä tiedottaa aktiivisesti hevosen kuulumisista omistajilleen. Hevosista tai raveista sinun ei tarvitse tietää mitään! Pääset vuoden aikana seuraamaan ravihevosen arkea, elämää urheilijana ja uraa kolmevuotiskilpailukaudella. 

Lähde hevosenomistajaksi tai lahjoita omistusosuus hevosesta haaveilevalle ystävälle, sukulaiselle, työkaverille ja lätkäfanille! Turkoosi 2024 on helpoin tapa hypätä hevosenomistajaksi! 

Osta osuutesi: https://events.liveto.io/events/turkoosi-jokimaa-2024-kimppa

Kimpan ehdot ja säännöt: https://drive.google.com/file/d/1VKya0XD2dYISnkHy775I2IiDIlMWvkVl/view

Lisätiedot: Jokimaan ravikeskus, toimitusjohtaja Ville Holopainen ville.holopainen@jokimaanravit.fi

Kimpanvetäjä Sonja Törmänen sonja.tormanen@jokimaanravit.fi